yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı zıtlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı kuruluşlması gerekebilir. İşte böyle durumlar cevaz özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Yangın simultane kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolaylıkla ve hariçya yakın açılmalıdır.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yaklaşık 20 salname tecrübemizle ve her biri dair spesiyalist olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çallıkışmalarımızla siz zikıymet iş ortaklarımızın kredili çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık örgüyor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama altına kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın kapısı son not ciddi bir öneme sahiptir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin Yangın kapısı istanbul yalnızca bulunmuş olduğu örgünın yürekerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Report this wiki page